ERP Projectleider inhuren voor ERP implementatie

Realisatie projectdoel, implementatie van verandering én
een oplossing die werkt op het snijvlak van operationeel proces en IT!

ERP projectleider voor succesvolle selectie en implementatie

➤ Ik ga voor Succesvol ERP implementeren – tijdig, gedragen én procesondersteunend. Ik check vooraf of uw organisatie klaar is voor een ERP implementatie. Binnen een bedrijf is het vaak moeilijk iemand te vinden die kan optreden als ERP projectleider. ERP implementeren is immers geen dagelijks werk voor u en uw medewerkers.

➤ Een ERP implementatie is het beste te benaderen als een organisatieverandering. De medewerkers zijn de kritieke succesfactor.

➤ Ik help bedrijven projectdoelen te realiseren op het gebied van pakketkeuze, implementatie en systeemoptimalisatie. In mijn rol als projectleider richt ik mij zowel op de projectmanagement taken als op de verandermanagement taken. Daarmee ben ik in staat succesvolle projecten af te leveren, zowel inhoudelijk als in tijdigheid en draagvlak.

Recente opgeleverde projecten

Ik ben een specialist in succesvolle implementatie bij projecten – procesverbetering én procesautomatisering – ik heb meer dan 10 jaar pakket implementatie ervaring – ik ken de valkuilen en succesfactoren voor een succesvolle implementatie – ik vertegenwoordig de opdrachtgever en niet de softwareleverancier – ik ben onafhankelijk, heb geen last van bedrijfsblindheid en ben geen onderdeel van de bedrijfscultuur – ik heb geen last van operationele druk – ik geloof erin dat vreemde ogen dwingen!

 

Proces automatisering

Een klant in de sierteeltsector moet met zijn systeem en processen aansluiten op een nieuw platform ‘Floriday’ – een combinatie van Procesautomatisering en Procesverbetering

ERP implementatie

De opdrachtgever heeft 12 vestigingen en wil op iedere vestiging het nieuwe ERP implementeren. Alle vestigingen moeten op dezelfde manier gaan werken.

Neem contact op