Projectleider implementatie ervaring

Ik ben een specialist in succesvolle implementatie bij projecten (opdracht met begin en einde leveren van een bepaald resultaat tegen een bepaald budget binnen een beperkte tijd) – ik heb meer dan 10 jaar pakket implementatie ervaring – ik ken de valkuilen en succesfactoren voor een succesvolle implementatie – ik vertegenwoordig de opdrachtgever en niet de softwareleverancier – ik ben onafhankelijk, heb geen last van bedrijfsblindheid en ben geen onderdeel van de bedrijfscultuur – ik heb geen last van operationele druk – ik geloof erin dat vreemde ogen dwingen!

Bij de opdrachtgever gaat projectmatig werken een belangrijke rol innemen. Wat betekent dat voor de organisatie – hoe zorg je voor succes-volle projecten.

Projectmatig werken

Een klant in de sierteeltsector moet met zijn systeem en processen aansluiten op een nieuw platform ‘Floriday’ – een combinatie van Procesautomatisering en Procesverbetering.

Procesautomatisering

De opdrachtgever heeft 12 vestigingen en wil op iedere vestiging het nieuwe ERP implementeren. Alle vestigingen moeten op dezelfde manier gaan werken.

ERP implementatie