Aanbevelingen

Dit zijn klantervaringen naar aanleiding van uitgevoerde projecten.

(Mutli)Projectleider Floriday

Het afgelopen jaar heb ik het plezier gehad met Roald samen te werken. Roald slaagt er in de complexiteit te doorzien en een duidelijke weg vooruit uit te stippelen. Hij is to the point, efficiënt en resultaatgericht. Daarnaast is hij flexibel genoeg om bij te sturen onderweg waar en wanneer nodig en zorgt hij ervoor dat iedereen aan boord is voor het project. Met aandacht voor communicatie naar alle stakeholders en een coachende rol naar meer junior mensen, toont hij zijn mensgerichte aanpak. Hij heeft ons veel geleerd en met de nodige humor erbij is het fijn samen werken met Roald! (en zijn Vlaams is er ook echt op vooruit gegaan ?)

Nathalie de Jonghe / Floreac
Projectleider Procesverbetering

Ik heb Roald leren kennen als een sterke, ervaren en doelgerichte projectleider. In een sterk veranderende omgeving weet hij snel duidelijkheid te creëren, zijn teams mee te krijgen en resultaat te boeken. Los van de resultaten is Roald ook gewoon een heel prettig persoon om mee te werken. Nuchter, duidelijk maar ook met humor!

Peter van de Voorde / Moterra/Floreac
Projectleider Procesverbetering

Heb met Roald samen gewerkt op een grote site in de sierteelt in het Westland, een waar veel veranderingen aan de orde zijn. In die periode heb ik Roald ervaren als een nuchtere, realistische, doelgerichte projectleider. Zonder onnodig veel woorden en gespeend van dikdoenerij werkt hij met zijn team(s) aan de opdrachten en het oplossen van de problemen die hij onderweg tegen komt. Een stevige vent die to the point is en betrouwbaar, in zijn rol en als mens.

Han Nichting / Flore Groep
Projectleider TMS

I hired Roald for managing the implementation of Kewill Logistics (transport management) in our Forwarding and Local Distribution department. With his seniority, and despite the fact that by its nature the departments are operational driven, he managed to get all relevant people on board to make this project a success. By his enthusiasm he motivated people to invest in their future. I would recommend Roald without doubts for any other software implementation project.

Paul van Ham / Vos Logistics
Warehouse mng – ERP optimalisatie

Roald van der Heide is voor ons als proces verbeter manager van onschatbare waarde geweest in het optimalisatie proces met SAP “go live “. Hij heeft ons door een aantal lastige SAP discussies geholpen om keuzes te maken rondom proces en organisatie inrichting. Dank zij zijn expertise hebben wij onze performance in de markt, de leverbetrouwbaarheid, weer op een adequaat niveau hersteld. We lopen weer voorop ten opzichte van de concurrentie en doen het zelf beter dan voor SAP. Met zijn inbreng op het gebied van RFID scanning hebben we een enorme efficiency verbetering bereikt in ons customizing proces. Roald is een absolute specialist , een integer mens en een verademing om mee samen te werken.

Chris Rossenaar / Draka
ERP implementatie – uitrol

Als applicatiebeheerder bij Van der Velden rioleringsbeheer heb ik het implementatietraject samen met Roald gedaan. Roald is zeer snel ingewerkt in de bedrijfsprocessen en was binnen syntess atrium snel bekend met de knoppen en functies binnen dit pakket. Hij heeft voor ons de bedrijfsprocessen in kaart gebracht en samen met de stuurgroep vertaald naar ons nieuwe ERP systeem. Voor de gebruikers heeft hij trainingen en handleidingen verzorgd. De trainingen zijn bijzonder prettig verlopen en werden goed ontvangen door de eindgebruikers, dit heeft geholpen om onze doelstelling te bereiken om ons ERP pakket binnen 1.5 jaar in al onze vestigingen te implementeren. Naast het inzicht in bedrijfsprocessen heeft Roald ook de techniek onder de knie om e.e.a. kort en duidelijk te formuleren zodat communicatie helder en efficient verloopt. Voor een volgend traject zou ik zeker weer een beroep doen op Roald.

Johan Melio / Van der Velden
Adviseur Bedrijfsprocessen

Roald heeft op een zeer gestructureerde en effectieve manier bij Schroeder het project “Innovatie van bedrijfsprocessen” begeleid. Zijn geïnteresseerde en rustige benadering van medewerkers door de hele organisatie heen heeft draagvlak gecreëerd in alle lagen van ons bedrijf. Het resultaat was een gedegen advies op het gebied van organisatieontwikkeling en automatisering dat werd gedragen door de volledige projectgroep.

Rene Noordermeer / Schroeder