Verandermanager (ERP-TMS)

Waarom is een Verandermanager (ERP-TMS) nodig voor mijn project?

Een implementatie is een verandertraject met een grote belasting voor de medewerkers. Naast de rol van projectleider is de rol van ‘Verandermanager’ nodig. De verandermanager zorgt dat medewerkers mee gaan in de verandering.

Ik zoek een Verandermanager

Binnen mijn projecten richt ik mij zowel op de projectmanagement taken als op de verandermanagement taken. Daarmee ben ik in staat succesvolle projecten af te leveren, zowel in tijdigheid, budget als in draagvlak.

Verandermanager ERP-TMS

Wat is de rol van de Verandermanager ERP-TMS:

  • samenwerken met projectleider – afstemmen plannen;
  • zorgen voor de urgentie;
  • samenstellen van een veranderteam;
  • nieuwe situatie uittekenen;
  • draagvlak creeren;
  • verandering borgen.

Verandermanager ERP-TMS toolkit

Overige diensten