verbetertools
Tools voor Procesverbetering

Welke tools voor procesverbetering zijn er.

Brown Paper
Brown Paper Sessie

Van duidelijk inzicht naar concreet resultaat

 

succes garantie?
Procesverbetering Tips&tricks

Zo voorspel je of verandering succesvol wordt

vanuit de klant
Procesverbetering = bewustwording

Denk vanuit de klant – doe het slim – doe het samen.

praktijkervaring
Procesverbetering vanuit de praktijk

Praktijkervaring met het verbeteren van processen.

Proces verbeteren – wat levert het op

Procesverbetering met als resultaat: klanttevredenheid door gestroomlijnde, vanuit de klant bedachte orderprocessen, adequate informatiesystemen, heldere processtructuur en vanzelfsprekende samenwerking binnen de gehele organisatie.

Proces verbeteren – waarom doe je het

Procesverbetering is noodzaak. Tijden veranderen, techniek verandert, klanten veranderen; gevolg is dat bedrijfsprocessen continu aan verandering onderhevig zijn. En continu verbeterd moeten blijven worden om de prestatie op gewenst klantnivo te houden.

Proces verbeteren – hoe doe ik het

Ik help bedrijven om processen slimmer in te richten, waardoor resultaat eenvoudiger te behalen is. En resultaat kan breed zijn: een verlaging van kosten, het inzicht in fout- en faalkosten, voorwaarde voor een succesvolle ERP implementatie, tevreden medewerkers, maar ook duidelijkheid in de organisatie en efficiënter voldoen aan de klantvraag. Ik zie procesverbetering niet als doel, maar als middel om een bepaald resultaat te bereiken.

Procesmanagement – BPM

Ik kies voor de verbetermethode ‘Procesmanagement‘. Dat betekent dat ik denk en handel vanuit het gehele proces. Vanuit de analyse (Brown Paper) ben ik in staat samen met medewerkers een toekomstig proces te bedenken en te implementeren.