Bel me terug

sr. Projectleider ERP-TMS | ERP change manager

roald van der heideRoald van der Heide

Braamweg 77, 3768 CE  Soest

T: +31 (0)6 14 27 19 97
E: info@roaldvanderheide.nl

 
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Partner UCdata | sr. Projectleider ERP-TMS | ERP Verandermanager| Ondernemersladder Soest

  • Kernwaarden: Efficiency | Betrouwbaarheid | Realisme
  • Eigenschappen: Direct | Besluitvaardig, sterk ego | Probleemoplosser, initiator
  • Projecten: snijvlak van IT en Logistiek

Ik realiseer projectdoelen op het gebied van pakketkeuze, systeemimplementatie en systeemoptimalisatie. Ik zie een implementatie als een verandertraject met een grote belasting voor de medewerkers. In mijn rol als projectleider richt ik mij zowel op de projectmanagement taken als op de verandermanagement taken. Daarmee ben ik in staat succesvolle projecten af te leveren, zowel in tijdigheid als in draagvlak.

Vanuit mijn ervaring om complexe (ERP/TMS) projecten te managen ben ik gewend om te gaan met diverse lagen in een organisatie, van gebruikers tot en met beslissers. Mijn aanpak is praktisch, pragmatisch en gericht op het resultaat. Ik hecht veel waarde aan de menselijke factor. Ik heb ervaren dat de mens de meest onderschatte, maar ook de meest cruciale factor is bij verbeteringen. Ik maak mensen bewust van hun rol in het proces.

C=[A*B*D][/A*B*D] > X ➪ de verandering is succesvol indien: ‘de frustratie over de huidige situatie’ vermenigvuldigd met ‘de aanlokkelijkheid van de toekomst’ maal de ‘uitvoerbaarheid van de oplossing’ groter is dan de ‘kosten’ van de verandering!